ما در ادامه 16 برنامه جایگزین اینستاگرام را معرفی کرده ایم اما اگر بخواهیم با شما صادق باشیم مهم ترین نکته در پاسخ به این سوال این است که دنبال یک پیام رسان یا شبکه اجتماعی جایگزین برای اینستاگرام نباشیم یک اشتباه را چندبار می خواهیم تکرار کنیم ؟! سالها قبل بسیاری از کسب و کارها با صرف هزینه کلان، نیروی انسانی و وقت خود، در تلگرام به درآمد رسیدند و یک شبه با تصمیم یک دادستان جز در یک گوشه تهران تمام دارایی آنها نابود شد.
همان افراد در اینستاگرام از صفر شروع کردند مجددا هزینه های تبلیغاتی کلان، هزینه های آموزشی و صرف زمان تا به درآمد رسیدند و یک شبه اینستاگرام با 10 میلیون کسب و کار فیلتر شد و همه کسب و کارها و سرمایه ها نابود شد و پاسخ مسئولین این است ” نباید از اول در اینستاگرام فعالیت می کردید” !!!
هر نرم افزار داخلی یا خارجی، پیام رسان یا شبکه اجتماعی را بخواهید جایگزین اینستاگرام در ایران کنید بدانید در معرض نابودی یک شبه قرار دارد!!!! باور کنید توئیتر، پینترست، پاکت، اکی، تامبلر، روبیکا، بله، آپارات هیچ فرقی ندارند تنها یک جایگزین برای اینستاگرام وجود دارد !!!
تنها جایگزین مطمئن با توجه به شرایط کشور داشتن سایت است. در واقع سایت جایگزین اینستاگرام نیست بلکه تنها بستر مطمئن کسب درآمد و بازاریابی دیجیتال و مجازی در ایران است.
این ادعا را با سالها تجربه مدیریت و مشاوره کسب و کارهای مجازی در ایران بیان می کنم در ادامه این مقاله اپلیکیشن های بسیاری معرفی شده اما ما واقعیت را به شما در همین ابتدا بدون حقه های دیجیتال گفتیم وقت شما برای ما ارزشمند است!
اگر نیاز به مشاوره یا توضیح بیشتر دارید فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم و یا با شماره های زیر تماس بگیرید در خدمت شما خواهیم بود
درخواست مشاوره رایگان و استعلام قیمت
دریافت مشاوره طراحی سایت و سئو و کسب رتبه برتر در گوگل
همچنین می توانید با شماره های 02128421980 و 09196461246 تماس حاصل نمایید
تمامی خدمات دیجیتال مارکتینگ در آزانس ما ارائه می شود : تهیه کلیپ ویدیویی و ویدیو مارکتینگ، مدیریت سوشیال مدیا و اینستاگرام، تولید محتوا متنی و تصویری، طراحی لوگو، تبلیغات کلیکی و گوگل ادز و تمامی خدمات حوزه دیجیتال مارکتینگ و تاکید ما بر داشتن سایت اختصاصی صرفا بر اساس تجربه و به نفع هموطنان عزیز است.
امروزه یکی از دغدغه های اصلی کسب و کارهایی که در اینستاگرام فعالیت میکردند این است که بهترین جایگزین اینستاگرام در صورت فیلتر شدن دائمی چیست؟ آیا باید سراغ شبکه های اجتماعی ایرانی مانند روبیکا برویم یا شبکه های اجتماعی خارجی دیگر مانند OK و پینترست را می تواند جایگزین اینستاگرام باشد
برای پاسخ به این سوال ابتدا باید ببینیم اینستاگرام چه مزایا و چه معایبی داشته و علت استقبال بالای مخاطب از این شبکه اجتماعی چه بوده است تا بتوانیم با به دست آوردن این چک لیست گزینه های دیگر پیش رو را بررسی کنیم و بهترین جایگزین اینستاگرام در ایران را بیابیم
معرفی شبکه های اجتماعی جایگزین اینستاگرام
پیدا کردن شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام بسیار سخت است. البته ما در اینجا 16 برنامه جایگزین ایستاگرام را معرفی کرده ایم. قابلیتهایی که در حال حاضر در اینستاگرام وجود دارد و باعث شده تا اینستاگرام از یک پلتفرم ساده اشتراک گذاری عکس خارج شود، واقعاَ نمیتوان در نمونههای دیگری پیدا کرد؛ اما به هر حال ممکن است که برای شما این سوال در ذهنتان مطرح شود که آیا شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام وجود دارد یا خیر؟ اینکه حالا یک روزی اینستاگرام فیلتر شود یا مدیران آن تصمیم بگیرند تا ماهیت آن را به کلی عوض یا حتی تعطیل کنند (حداقل تعطیل کردن هیچگاه اتفاق نمیافتد)، استفاده از کدام شبکه پیشنهاد میشود؟ در ادامه چندین شبکه اجتماعی ایرانی و خارجی جایگزین اینستاگرام را معرفی کردهایم. نمونههایی که حتی ممکن است نسبت به آنها شناخت خوبی هم داشته باشید.
ویژگی های مثبت اینستاگرام برای کسب و کارها
در ابتدا به ویژگی های مثبت اینستاگرام برای کسب و کارها و به ویژه پیج های پزشکی خواهیم پرداخت تا معیار سنجش و انتخاب اپلیکیشن جایگزین باشد
ویترین خدمات رایگان
در اینستاگرام شما می توانید بدون پرداخت هزینه یک پیج بیزینسی با امکانات بسیار داشته باشید و خدمات یا محصولات خود را ارائه کنید: این مزیت اینستاگرام خیلی مهم نیست زیرا تقریبا در تمامی شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها و اکثر وبسایت ها این شرایط برای شما محیا است.
حضور تعداد بالای مخاطب ایرانی
این بزرگترین مزیت اینستاگرام به نظر می رسد، در حالی که جمعیت ایران تقریبا کمتر از 0/1 درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهد نزدیک به 4 درصد کاربران اینستاگرام ایرانی هستند! به گزارش سایت Statista در سهماهه پایانی سال 2021 تعداد کاربران ایرانی اینستاگرام 43 میلیون نفر بوده است یعنی حدود 50 درصد جمعیت ایران در اینستاگرام حضور دارند!
تبلیغات ارزان
این مزیت در کسب و کارهایی که نسبت سود حاصل از فروش هر محصول یا خدمت بالا باشد کاملا ملموس است برای مثال یک پیج اینستاگرام پزشکی می تواند با یک تبلیغ چند میلیونی خدمات خود را در معرض دید بیش از چند هزار مخاطب قرار دهد و با توجه با نرخ بالای خدمات پزشکی حتی با نرخ تبدیل چند درصدی بازدید کننده به بیمار، سود نهایی حاصل از تبلیغات بسیار چشم گیر خواهد بود
حال خوب در اینستاگرام
بله حال خوب مخاطب در اینستاگرام و شاد بودن فضای اینستاگرام یک مزیت بزرگ برای کسب و کارها محسوب می گردد زیرا شما ابتدا با احساسات خود خرید انجام می دهید و سپس با منطق خود آن را توجیح می کنید. خرید یک فرآیند احساسی است و حال خوب غالب بر یک پلتفرم برای ارائه دهندگان خدمت و فروشندگان یک مزیت است برای درک بهتر اینستاگرام را با فضای خبری، انتقادی و جدی توئیتر مقایسه کنید.
معایب اینستاگرام به عنوان فضای کسب و کار دیجیتال
علارغم این مزایا اینستاگرام معایب بسیاری نیز دارد به همین دلیل ما به تمامی کسب و کارها و علی الخصوص پزشکان گرامی که برندسازی دیجیتال خود را به ما واگذار کرده اند همواره توصیه کرده ایم که نباید اینستاگرام بستر اصلی و هسته کسب و کار و برند آنلاین شما باشد.
شما در اینستاگرام مستاجر هستید
این بزرگترین ضعف اینستاگرام و ضعف مشترک تمامی شبکه های اجتماعی و حتی فروشگاه ساز ها و سایت سازها است، شما مالک اصلی پیج خود یا صفحه خود نیستید، اینستاگرام هر گاه اراده کند می تواند پیج شما را که سالها برای آن زحمت کشیده اید و هزینه کرده اید را از دسترس خارج کند.
نرخ تبدیل پایین
نرخ تبدیل بازدید کننده به خریدار یا نرخ تبدیل بازدید کننده به بیمار در پیج های پزشکی پایین است زیرا مخاطب ممکن است وقتی شما را ببیند که به شما نیاز ندارد و وقتی به شما نیاز دارد شما را پیدا نکند! این حالت را مقایسه کنید با شرایطی که دقیقا در زمانی که فردی به خدمات یا محصول شما نیاز دارد شما را بیابد، بله در مورد سئو سایت صحبت می کنیم و بودن در رتبه یک گوگل!
حال خوب اینستاگرام!!!
حال خوب یک مزیت است یا یک نقطه ضعف برای اینستاگرام!؟! چرا در هر دو قسمت به آن اشاره کردیم ؟! وقتی به دنبال بهترین جایگزین اینستاگرام در ایران هستید باید اول ببینید آیا اینستاگرام هیچوقت بهترین فضا برای کسب و کار شما بوده یا خیر!؟ جو مثبت، انرژی مثبت، سیگنال مثبت به کائنات، دوری از اخبار منفی و واژه های اینچنین حاکم بر جو اینستاگرام باعث می شود تا اینستاگرام جای مناسبی برای جذب مخاطب یک جراح سرطان نباشد! اگر کار شما کمک به مردم در شرایطی است که حالشان خوب نیست پس گزارش کار شما یعنی گزارش حال بد مردم و مخاطب اینستاگرام این را دوست ندارد و شاهد تعداد بالای آنفالو شدن در روز علارغم محتوای خوب و علمی خواهید بود. اینستاگرام دانشگاه نیست!
دشمنی دو طرفه اینستاگرام
اینستاگرام بی ثبات ترین بستر مجازی در ایران برای کسب و کارها است! زیرا تنها فضایی است که هم مسئولین به دنبال فیلتر آن هستند و هم بنیان گذاران و سهام داران این شبکه مجازی به دنبال اعمال تحریم ها و محدودیت های بسیار بر کاربران ایرانی هستند! اکثر فضاهای فیلتر شده در ایران مانند تلگرام به دنبال ارائه راهکار و کمک به مخاطبان ایرانی برای دور زدن فیلترینگ هستنداما اینستاگرام بارها ثابت کرده دل خوشی از کاربران ایرانی ندارد چه بسیار پیج های ایرانی که بدون هیچ دلیل موجهی از دسترس خارج شده اند و اینستاگرام پاسخگوی پیگیری مالکین (مستاجرین) پیج ها نبوده است.
بهترین جایگزین اینستاگرام در ایران
“بهترین جایگزین اینستاگرام در ایران” جوابی کاملا متفاوت با سوال “بهترین جایگزین اینستاگرام” در دیگر نقاط دنیا دارد! کشور ما شرایط خاصی دارد که در پاسخ به این سوال باید لحاظ شود برای درک بهتر این مطلب قبل از توضیحات بیشتر کافی است فیس بوک را در نظر بگیرید که در دنیا پرچمدار تمامی شبکه های اجتماعی است اما در ایران به فراموشی سپرده شده است
سایت بهترین جایگزین اینستاگرام در ایران
قطعا وبسایت بهترین جایگزین برای اینستاگرام، تلگرام و هر فضای مجازی دیگر برای کسب و کارها و خصوصا حوزه پزشکی است داشتن یک سایت سئو شده نیاز به داشتن هر فضای مجازی دیگری را برطرف می کند. این تجربه 5 ساله ما در زمینه دیجیتال مارکتینگ است، ما هم اکنون خدمات کامل دیجیتال مارکتینگ را ارائه میدهیم: سوشیال مدیا از جمله اینستاگرام، ویدیومارکتینگ، تولید محتوا، بیزینس کوچینگ، تبلیغات کلیکی و… اما به شما اطمینان می دهیم داشتن یک سایت سئو شده بهترین جایگزین و بهترین بستر فعالیت در فضای مجازی است
شاید تصور کنید مزایای و ویژگی های یک شبکه اجتماعی متفاوت از وب سایت است و یک سایت اصلا نباید با یک سوشیال مدیا مقایسه شود اما در ادامه کامل این موضوع رو تشریح خواهیم کرد.
مشکلات اینستاگرام چیست؟
به غیر از مساله فیلترینگ که باعث میشود تا بسیاری به استفاده از شبکه های جایگزین رو بیاورند، مسائلی مربوط به چالشهای حفظ حریم شخصی، دسترسی به جامعه آماری محدود شده، تبلیغات مزاحم و داشتن برنامه های خاص برای دریافت ویو و لایک بیشتر و ارتباط با دیگر شبکهها از جمله فیس بوک خواهد بود.
به هر حال وقتی قصد دارید تا از شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام استفاده کنید، باید جمعیت شناسی آن شبکه، تعداد کاربران، هدف اصلی کسب وکار شما و تناسب با شبکه اجتماعی مورد نظر و میزان محبوبیت را در نظر بگیرید.
شبکه های اجتماعی خارجی جایگزین اینستاگرام
شبکه های اجتماعی خارجی جایگزین و همراستا اینستاگرام شامل موارد زیر هستند:
فیس بوک (متا) نامی آشنا
فیس بوک از جمله شبکه های اجتماعی است که از همان اول توانست جایگاه خوبی را به دست بیاورد. هرچند در ایران فیلتر بوده و در دنیا هم متهم به دزدی اطلاعات کاربران خود شده است. از نظر قابلیت باید گفت که شباهت بسیاری زیادی بین فیس بوک و اینستاگرام وجود دارد؛ پست گذاشتن، بارگذاری استوری با مدت زمان محدود، فیلترهای روی عکس و ویدئو و خیلی موارد دیگر که خودتان هم اطلاع دارید. البته دلیل اصلی آن را میتوان یکسان بودن شرکت مالکیت آنها یعنی متا دانست. مالک فیس بوک بعد از خرید اینستاگرام و واتس اپ، سعی در تغییراتی در آنها از جمله یکسان سازی قابلیتهایشان کرد. یکی از این تغییرات، امکان وارد شدن به اینستاگرام از طریق اکانت فیس بوک است.
BeBee یک گزینه جایگزین
اپلیکیشن BeBee را به نوعی بچه اینستاگرام و لینکدین میدانند. برنامهای که به شما امکان اشتراک گذاری عکس و محتواهای جذاب بصری را میدهد. از این رو با توجه به ماهیت ابتدایی آن میتواند ابزار مفیدی برای بازاریابی هم به حساب بیاید. یکی از مزایای این شبکه، برقراری ارتباط با افرادی است که از نظری فکری و کاری با شما همسو هستند.
روش کار این برنامه به چه صورت است؟ کاربران همانند زنبور یک کندو تصور میشوند. سپس کاربران با کمک هم عسل یا همان محتوا را تولید میکنند. نکته مهم اینجاست که هر کندو برای یک موضوع اختصاص دارد. در صورتی زنبوری (کاربر) چیزی را در کندو قرار دهد که قبلا هم وجود داشته، پیغامی برای بقیه ارسال میشود تا بتوانند بحث در خصوص آن را ادامه دهند.
این برنامه بر خلاف لینکدین، دارای کاربران با هر سطح دانشی (از ابتدایی یا مدیران سطح بالا) است. همچنین برخلاف اینستا هم امکان دسترسی 100% محتوا به کاربران را می دهد.
Vero شبیه اینستاگرام
Vero شبکه اجتماعی همانند اینستاگرام است؛ البته دیگر معضلات حریم خصوصی و از همه مهمتر بمباران تبلیغاتی را ندارد. اگر هم وجود داشته باشد، همانند اینستاگرام نیست. یک کاربر با استفاده از Vero میتواند علاوه فیلم و عکس، محتواهای دیگری از جمله برنامههای تلویزیونی، کتاب، موزیک، لینک و مکانها را به اشتراک بگذارد. همچنین اینکه امکان مدیریت و دسته بندی مخاطبان در ورو بهتر از بقیه است. دوستان نزدیک، دوستان و خانواده سه دستهای هستند که هر کاربر میتواند برای خود تعریف کند.
تفاوت دیگر در خصوصی سازی قسمتهای مختلف حساب است؛ به ویژه اطلاعات مهمی که باید همیشه از دیدها در امان بمانند. البته مزیتی که باعث شده تا بتوان از این شبکه برای بازاریابی استفاده کرد، امکان اشتراک گذاری و درک بهتر علائق کاربران است. با اینکه اینستاگرام در این حوزه پیشرفته زیادی کرده است؛ اما هنوز Vero یک رقیب جدی برای آن به حساب میآید.
Steemit اینستاگرام مبتنی بر بلاک چین
Steemit شبکه اجتماعی مشابه تامبلر و ردیت و به نوعی با پلتفرم تولید محتوا است. البته اگر بخواهیم دقیقتر بیان کنیم، یک شبکه اجتماعی غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است. در این شبکه کاربران برای پستها و نظراتشان و همچنین مدیریت محتواها پاداشی دریافت خواهند کرد.
در این شبکه، کاربران میتوانند محتواهای متنی و عکسی را به اشتراک بگذارند و همدیگر را دنبال کنند. البته برای اشتراک گذاری دیگر فرمت ها باید از طریق وبسایت دیگری اقدام کنند. از مزایای این شبکه حفظ داده های شخصی است؛ به ویژه اینکه بر پایه بلاکچین است و این مورد برای کاربران اهمیت زیادی دارد. در حقیقت باید گفت که هدف استیمت ارزشگذاری بر محتوا تا کاربران بتوانند پاداشهایی را دریافت کنند.
تیک تاک برنامه جایگزین
تیک تاک را میتوان دیگر شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام دانست. این شبکه برای ما ایرانیان آشنا است؛ البته خیلی از آن استفاده نمیشود. از نظرشباهت باید گفت که کاربران میتوانند ویدئوهای کوتاه را با انواع فیلترها، افکت ها و هشتگها به اشتراک بگذارند. یکی از قابلیت های تیک تاک پشتیبانی از قابلیت هوش مصنوعی است تا محتواهای متناسب با علایق کاربران خود را نشان بدهد. البته بیشترین رنج سنی که از این شبکه استفاده میکنند، بین 16 تا 24 سال هستند؛ اما به هر حال میتواند شبکه عالی برای بازاریابی و تبلیغات بر پایه ویدئو هم به حساب بیاید. البته باید گفت که در خصوص حفظ داده افراد، تیک تاک متهم شده که اطلاعات کاربران و گوشی های آنها را سرقت میکند. حال اینکه چقدر این داده صحیح است، خود ما هم اطلاعاتی نداریم.
البته باید گفت که تیک تاک رقبای زیادی دارد؛ اما بعضی از آنها خیلی نتوانستهاند تا در جهان درخششی را از آن خود کنند. Lasso و Likee دو شبکه اجتماعی هستند که در آن کاربران میتوانند ویدئوهای کوتاه تری را به اشتراک بگذارند که خیلی با تیک تاک تفاوت ندارند؛ فقط اینکه بعضی قوانین خاص در آنها مشاهده نمیشود. همچنین در لایکی بیشتر ویدئوهای طنز را میتوانید پیدا کنید.
Coffeine یک جایگزین خارجی اینستا
کافئین پلتفرمی با هدف سرگرمی است که به کاربران امکان اشتراک گذاری ویدئو را میدهد. از نظر تشابه با شبکه اجتماعی Twitch مشابه است؛ اما برخلاف آن، کاربران با هر تعداد مخاطبی میتوانند حداقلی درآمدی برای خود کسب کنند.
این شبکه خیلی برای ما شناخته شده نیست؛ اما بد نیست بدانید که دیزنی و فاکس از حامیان اصلی این شبکه هستند. همچنین اینکه کتابخانه وسیعی از کانال های سرگرمی، برنامه های گفت وگو و پادکست ها را به کاربران خود عرضه میکند. برای آنهایی که قصد دارند تا در دنیا از طریق ویدئو و آموزشهای آن کسب درآمد داشته باشند، استفاده از این شبکه پیشنهاد میشود.
Steller
استلر پلتفرمی برای اشتراک گذاری انواع استوری با استفاده از متن، صدا، ویدئو و عکس است. البته این یک قالبی است که خود اینستاگرام آن را معرفی کرده است؛ اما در حال حاضر در دیگر شبکه های اجتماعی هم از آن استفاده میشود. به هر حال، چیزی که باعث تمایز استلر با اینستاگرام شده است، امکانات بیشتر آن در ساخت و تولید انواع استوری های جذاب است. همچنین امکان ارتباط و تعامل کاربران با استوری ها در این شبکه وجود دارد.
تریلر
Triller شبکه اجتماعی همانند تیک تاک و برای اشتراک گذاری ویدئو کوتاه مدت است؛ اما تفاوتهای جزئی با آن دارد. کاربران میتوانند ویدئوهای خود را بر اساس کامنت هایی که دریافت میکنند، ویرایش کنند. همچنین امکان ایجاد حساب سازنده وجود دارد تا کاربران از این طریق درآمدی کسب کنند.
EyeEm
EyeEm یک شبکه اجتماعی با بیش از 22 میلیون کاربر فعال است. البته این شبکه را به عنوان پلتفرم یا بازار عکس هم معرفی میکنند. از این رو بیشتر بین هنرمندان و آنهایی که در حوزه عکس و گرافیک فعالیت میکنند، محبوبیت بالایی پیدا کرده است.
محبوب ترین ویژگی یا قابلیت این شبکه، ماموریت یا پروژه هایی است که برای کاربران خود تعریف میکند و آنها را به چالش می کشد تا مهارت های هنری خود مورد آزمون قرار دهند.
500px
این شبکه اجتماعی همانند اینستاگرام و EyeEm است که کاربران و عکاسان اجازه می دهد تا بتوانند عکس های خود را به فروش برسانند. از این رو این یک ابزار بازاریابی برای عکاسان حرفهای به حساب میآید تا بتوانند هم خود را بیشتر مطرح کنند و هم درآمدی داشته باشند.
VSCO
VSCO از نظر قابلیت شبیه به اینستاگرام است؛ اما چندین تفاوت جزئی دارد که باعث شده تا یک سروگردن از این شبکه بالاتر قرار بگیرد:
- اشتراک گذاری دوباره عکس
- مخفی کردن تعداد فالوورها
- داشتن طرح ممتاز برای ویرایش حرفهایتر عکس
کاربران اصلی این شبکه بیشتر افراد زیر 23 سال هستند؛ از این رو برای کسب وکارهایی با چنین جامعه آمار، بهترین گزینه برای فعالیت به حساب میآید.
پینترست
پینترست نیازی به معرفی ندارد و بین کاربران ایرانی شناخته شده است. از نظر امکانات شاید به اینستاگرام نرسد؛ اما به هر حال پلتفرمی است که توانسته تا محبوبیت مناسبی را به دست بیاورد. از این پلتفرم برای اشتراک گذاری عکس با موضوعات غذا و مد استفاده میشود.
اسنپ چت
اسنپ چت را میتوان رقیب اصلی اینستاگرام به حساب آورد. رقیبی که پا به پای آن پیش میرود. اشتراک گذاری عکس با قرار دادن فیلترهای مختلف و به روز از قابلیتهای این مدل است. البته امکان اشتراک گذاری عکس به صورت مداوم وجود ندارد؛ اما دارای قابلیت ارسال پیام به صورت عکس است.
شبکه های اجتماعی ایرانی جایگزین اینستاگرام
با اینکه نمیتوان واقعا رقیب ایرانی برای اینستاگرام معرفی کرد؛ اما به هر حال چند شبکه اجتماعی هستند که شباهت هایی با این سوشال دارند:
نزدیکابرنامه ایرانی
شبکه های اجتماعی شبیه به اینستاگرام که امکان پیدا کردن دوست را به کاربران خود میدهد.
روبیکا اپلیکیشن جایگزین اینستا
اپلیکیشن همه کاره که امکان انواع فعالیتها را به کاربران خود میدهد. انواع فیلم و سریال ها را به راحتی میتوان در این شبکه مشاهده کرد.
برنامه ایرانی جایگزین اینستاگرام هورسا
نسخه بومی شده یوتیوب میدانند که امکان اشتراک گذاری ویدئو و تعامل از طریق آن را به کاربر میدهد.
کدام شبکه اجتماعی را انتخاب کنیم؟
در این مطلب سعی کردهایم تا بهترین شبکه های اجتماعی جایگزین اینستاگرام را برای شما معرفی کنیم؛ اما اینکه شما کدام یک را انتخاب کنید، به هدف فعالیت شما و دیگر مواردی که در بالا نوشتیم، بستگی دارد. البته باید اعتراف کرد که هیچ شبکه ای نمیتواند واقعاَ جای اینستاگرام بگیرد. تعدادی از آن بهتر و تعدادی ضعیف تر هستند. و همان طور که در پاراگراف اول گفتیم بهترین انتخاب سایت است.
راه ارتباطی ما در اینستاگرام : DrMohandes_com
تماس تلفنی :
3 دیدگاه دربارهٔ «16 برنامه ایرانی و خارجی جایگزین اینستاگرام در ایران پس از فیلتر شدن دائم»
سلام من یک سوال دارم مگر تلگرام چه مشکلی داشت که فیلتر شد وگوشیها پر از تلگرام طلایی موبوگران شوبو گرام تلکرام بنفش وجالب اینکه اگر تلگران فیلتر است پس چرا برنامه بازار انواع تلگرامهای رنگی را عرضه میکرد جهان رو به پیشرفت و تکنولوژی است ما اندرخم یک کوچه اگر کسی بخواهد درفضای مجازی قانون شکنی کتد وحریم خصوصی افراد را هک کند پیام رسان های داخلی امنیت کمتری دارند من درکل به عنوان یه شهر وند حرفم اینه مگر اینستا گرام تلگرام چه مشکلی داشتند که فیلتر شدند پس جرا 7ماه پیش خوب بود به یکباره بدشد وزیر محترم ارتباطات کشورکوچک امارات 50سال پیش از کاشان ماعقب بود ولی بخاطر فعالیتهای اینترنتی ووو معروف به شهر اینترنتی جهان شده چرا صنعت وپیشرفت را قربانی عقاید سنتی پیش پا افتاده میکنیم خلاف کار با هربرنامه احتماعی کارخودش را خواهد کرد پس بخاطر یه مشت ارازل واوباش امکانات را از مردم نگیرید
فقط میتونم بگم مردشور خودتو با هر چی تجربه که داری ببرن هیچ ارزشی نداره وقتی نمیتونی یه پست ساده بزنی و به این و اون گیر ندی کم مونده فحش بدی تو پست تبلیغی آدم حسابی و درکت نمیرسه که امنیت و جون مردم … رو نمیشه فدای پیج های یه مشت خودشیفته جفنگ کرد. وقتی هم آتیش راه می افته تر و خشک با هم میسوزه
اول اینکه چه توهین نزدیک به فحشی شما در این متن مشاهده کردید جز واقعیت اینکه هر لحظه ممکنه یک پلتفرم در ایران به هر دلیل موجه یا غیر موجهی فیلتر بشه، الان تلگرام چه خطری برای جان مردم داشت که واتساپ نداشت که تلگرام رو فیلتر و واتساپ رو جایگزین کردند
دوم منظورتون از یک مشت خودشیفته جفنگ، ده میلیون کسب و کار آنلاینی هستش که داشتند در اینستاگرام کسب درآمد میکردند درسته؟